Zymego – hantera ditt besök online

juli 19, 2023
Kontakta oss

Med Zymego kan omboka och avboka ditt besök hos oss. Med Zymego kan du även erbjudande om tidigare tider om du så önskar.

Hur fungerar Zymego?

Patienter som har en bokad tid Kvinna Stockholm Gynmottagning- Sollentuna kan ställa sig i kö för att få en tidigare tid. När ett besök på mottagningen avbokas, erbjuds den lediga tiden automatiskt till patienter som står i väntelistan. Den patient som först tackar ja till erbjudandet får tiden. Det går även att omboka och avboka besök via Zymego. Inloggning sker via BankID

Vad händer med min ursprungliga bokning om jag ställer mig i kö för en tidigare tid?

Du behåller alltid din ursprungliga bokning till dess att du har tackat ja till ett erbjudande och har fått en bekräftelse på din nya tid. Har du inte har fått en bekräftelse så har du kvar din ursprungliga bokning. Du kan alltid se dina bokade tider under ”Mina bokningar”.

Hur ombokar jag mitt besök?

1. Logga in med BankID. Bokade tider på de mottagningar som är anslutna till Zymego visas.

2. Klicka på en bokning.

3. Välj omboka.

4. Välj en tillgänglig tid.

5. Du får en bekräftelse i portalen på att tiden har ombokats.

6. Du kan se din nya tid under “Mina bokningar”.

Hur avbokar jag mitt besök?

1. Logga in med BankID. Bokade tider på de mottagningar som är anslutna till Zymego visas.

2. Klicka på en bokning.

3. Välj Avboka.

4. Du får en bekräftelse i portalen på att tiden har avbokats.

Vad händer om jag uteblir från en bokad tid som jag har fått via Zymego?

Om du uteblir eller avbokar mindre än 24h innan bokad tid kommer du att bli debiterad enligt Region Stockholm rådande taxa.

Varför behövs Zymego?

Många besök avbokas med kort varsel, vilket skapar lediga tider som behöver tillsättas. Att göra detta manuellt tar dock värdefull tid från personalen. Därför har vi skapat en lösning som ser till att vårdtider inte går till spillo och att personal kan lägga tid på patienter istället för administration.

Hur arbetar ni med hantering av personuppgifter och datasäkerhet?

Vi hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR och samarbetar med europeiska IT-leverantörer för kryptering och lagring av personuppgifter. Zymego har utvecklats med ett stort fokus på datasäkerhet och följer kontinuerligt de senaste säkerhetsrekommendationerna. Vi hanterar endast bokningsdata.